КХЛ: ЦСКА переміг "Слован" завдяки помилці судді

Гол у ворота словаків зарахований невірно

Департамент суддівства КХЛ визнав, що шайба Якова Рилова у матчі між "Слованом" та ЦСКА була зарахована невірно.

Нагадаємо, що 23 жовтня у Братиславі ЦСКА здобув перемогу над місцевим "Слованом" з рахунком 3:2.

На 29-й хвилині матчу Рилов з передачі Олександра Радулова вразив ворота Ярослава Януса і зробив рахунок у зустрічі 3:1 на користь гостей.

"Департамент суддівства КХЛ, всебічно вивчивши обставини голу, дійшов висновку, що у момент взяття воріт мало місце блокування воротаря, і шайба не повинна була зараховуватися. У відповідності з правилами, подібна ситуація не є підставою для відеоперегляду моменту, а визначення правильності взяття воріт знаходиться у компетенції головного арбітра. До винного у вчиненні цієї помилки судді застосовані заходи дисциплінарного впливу", - говориться у повідомленні прес-служби КХЛ.

Комментарии 0

Новости партнеров
http://inv-nets.admixer.net/dsp.aspx?rct=3&zone=f6c8cbbf-096b-4b28-b07e-757ff9e5f637&zoneInt=116§=111&site=111&rnd=210901299
Бильярд. Открытый турнир Пари-Матч. Свободная пирамида
04:00
Новости партнеров
Новости партнеров