КХЛ: Голу Берднікова в ворота "Донбасу" не було

У Лейтона мав бути третій "сухар"

Шайба нападника омського "Авангарду" Романа Берднікова у ворота "Донбасу" не мала бути зарахована. Такого висновку дійшов департамент суддівства КХЛ за результатами вивчення епізоду, повідомляє офіційний сайт ліги.

"Взяття воріт зараховано неправильно. Гравець атаки спрямував шайбу, що відскочила від воротаря, ковзаном у ворота і не встиг зіграти в шайбу ключкою. У цьому моменті важливо, що не шайба влучила у ковзан і відскочила у ворота, а гравець сам спрямував шайбу у ворота. Тому, відповідно до Правила 471, гол не можна було зараховувати"
, - йдеться у роз’ясненні департаменту суддівства.

Нагадаємо, що поєдинок між "Донбасом" та "Авангардом", що відбувся 30 вересня, завершився з рахунком 6:1 на користь української команди. Якби цю єдину шайбу "яструбів" не зарахували, то у голкіпера Майкла Лейтона був би вже третій шатаут в КХЛ.

Комментарии 0

Новости партнеров
http://inv-nets.admixer.net/dsp.aspx?rct=3&zone=f6c8cbbf-096b-4b28-b07e-757ff9e5f637&zoneInt=116§=111&site=111&rnd=210901299
Армреслинг. Всеукраинский открытый турнир Olimpia Open Cup
01:30
Новости партнеров
Новости партнеров