ПХЛ скасувала штраф хокеїсту "Динамо"

Порушення Бондарєва перекваліфіковано

Суддівсько-дисциплінарний комітет ПХЛ ухвалив рішення скасувати 10-хвилинний штраф "динамівця" Артема Бондарєва, який він отримав у матчі проти "Білого Барса", і перекваліфікувати порушення як "неправильна атака суперника", повідомляє сайт ліги.

"Мені важко коментувати цю ситуацію, тому що я не зрозумів за що отримав штраф. Я не ображав суддю, ніякої ненормативної лексики теж не було, але добре, що все так вирішилося", - наводить слова Бондарєва прес-служба "Динамо".

Нагадаємо, що матч чемпіонату ПХЛ між "Динамо" і "Білим Барсом", який пройшов 29 вересня, завершився на користь харків’ян 2:1.

Комментарии 0

Новости партнеров
http://inv-nets.admixer.net/dsp.aspx?rct=3&zone=f6c8cbbf-096b-4b28-b07e-757ff9e5f637&zoneInt=116§=111&site=111&rnd=210901299
Новости партнеров
Новости партнеров