матч-центр
Вчера 3 3
Сейчас 0 0
Сегодня 1 1
Завтра 0 0
все
важные
свернуть
развернуть
Вчера 3 3
Сейчас 0 0
Сегодня 1 1
Завтра 0 0
все
важные

Третя шайба у ворота "Донбасу" зарахована неправильно

Арбітри матчу припустилися помилки

Шайба форварда нижньокамського "Нєфтєхіміка" Єгора Миловзорова у ворота донецького "Донбасу" зарахована неправильно.

Згідно з офіційним протоколом матчу, наданим КХЛ, захисник нижньокамського клубу Ренат Мамашев на 53:41 хвилині зустрічі був покараний 2-хвилинним вилученням за викидання шайби за межі майданчику.

Згідно з тим самим офіційним протоколом, під час третьої шайби "Нєфтєхіміка" у ворота "Донбасу", яка була закинута на 55:32 хвилині, на майданчику перебувало п’ять гравців нижньокамського клубу.

Це говорить про те, що Миловзоров завчасно покинув лаву запасних і, скориставшись вільним простором, вивів свою команду вперед.

Нагадаємо, що другий гол "Нєфтєхіміка" також є суперечливим. На думку експерта телеканалу "Хокей" Євгена Бруля, форвард нижньокамців Томаш Нетік  допоміг собі рукою, а тому шайба не повинна була бути зарахована.

У підсумку поєдинок між "Нєфтєхіміком" та "Донбасом" завершився перемогою нижньокамського клубу у серії булітів - 4:3Б.

Комментарии 0

Новости партнеров
3.15
19:00
Смешанные единоборства
http://n161adserv.com/vast.xml?key=733a4eb84f74cedf5c3b8162db2fd613&vastv=3.0
Новости партнеров
Новости партнеров