матч-центр: Хоккей
Вчера 12 12
Сейчас 4 4
Сегодня 16 16
Завтра 16 6
свернуть
развернуть
Вчера 12 12
Сейчас 4 4
Сегодня 16 16
Завтра 16 6
Вчера не было матчей
Вчера не было важных матчей
Сегодня нет матчей
Сегодня нет важных матчей
Нет запланированных матчей на завтра
Нет важных матчей на завтра
Сезон у КХЛ завершено. Експерти підбивають підсумки
Сезон у КХЛ завершено. Експерти підбивають підсумки
Голкіпер "Чикаго" не дограв матч з "Едмонтоном"
Голкіпер "Чикаго" не дограв матч з "Едмонтоном"

Для Дастіна Брауна регулярка вже завершилася

Капітана чемпіонів дискваліфікували

25 апреля 2013г. 11:50

Капітан "Лос-Анджелес Кінґз" Дастін Браун пропустить два наступні матчі своєї команди через дискваліфікацію, повідомляє офіційний сайт НХЛ.

Форварда чинних володарів Кубка Стенлі покарали за удар ліктем нападника "Міннесота Вайлд" Джейсона Поменвілля.

Інцидент стався 23 квітня у другому періоді матчу цих двох команд (1:2). Браун влучив ліктем у щелепу суперника. По ходу гри хокеїст "Лос-Анджелеса" покараний не був.

Дискваліфікація супроводжуватиметься стягненнями із зарплати Брауна, які становитимуть 34 тисячі доларів.

В нинішньому регулярному чемпіонату "Кінґз" залишилося провести лише два матчі, тому для Брауна регулярка вже завершена. Втім, "Лос-Анджелес" ще раніше гарантував свою участь у розіграші Кубка Стенлі.

Рейтинг:
(Голосов: 0)

Комментарии 0

Оставлять комментарии на сайте разрешается только при соблюдении ПРАВИЛ.
Видео