09:00
Баскетбол. Єврокубок. Бур - Прометей
09:45
Волейбол. Чеська Екстраліга. Прометей - Острава

Чісора вважає, що відправив Усика в нокдаун. А, що скажете ви? Відео моменту

«Спірний» момент трапився в четвертому раунді
Чісора вважає, що відправив Усика в нокдаун. А, що скажете ви? Відео моменту

Британський боксер Дерек Чісора (33-12, 23 КО) в одному з недавніх інтерв'ю заявив, що переміг в бою з чемпіоном світу WBA, WBO, IBF Олександром Усиком (20-0, 13 КО), але судді його «обікрали ».

Більш того, Чісора впевнений, що в одному з моментів рефері в рингу зобов'язаний був відрахувати нокдаун українцеві. У нашій редакції висміяли подібні заяви британця, проте для об'єктивності ми вирішили нагадати вам «спірний», на думку Чісори, момент.

Відео «нокдауну»:

Як ви вважаєте, нокдаун був?

Нагадаємо, Усик виграв у Чісори одноголосним рішенням суддів – 115: 113, 115: 113, 117: 112.

Відзначимо, що теоретично Чісора може отримати реванш з Усиком, однак для цього йому потрібно зробити один з найбільших апсетів в історії боксу: перемогти чемпіона світу WBC Тайсона Ф'юрі.

Сергій Остапенко
Рейтинг:
(Голосів: 8)

Коментарі 3

Увійти
Залишати коментарі на сайті дозволяється тільки при дотриманні правил.
18 листопада 2022р. 18:24
Ужасное видео,ужасная трансляция,выбешивает - жуть!))...у оператора и видеоинженера руки растут из.....ж...короче ничего из видео не понятно
18 листопада 2022р. 00:13
чисора реально  ромашка  мусика ,за жертвил конкретно,козы  странный  засудили
18 листопада 2022р. 18:26
Ты хоть сам понял,что написал?))...Чисора хорош,но Усик реально был лучше!...и пофиг,что вы тут покое,диванные эксперты))😂

X-Video: